Un dels èxits recents de l’Espai Brossa, amb un 40% de descompte per a col·legiats i col·legiades

09-10-2018   |  Barcelona

Blanca Desvelada, del 10 d’octubre al 4 de novembre als Grans avantatges del COPC.

Un dels èxits de l’Espai Brossa de la temporada 2016/17 torna al teatre del 10 d’octubre al 4 de novembre. Blanca Desvelada és una obra que desvetlla l’interès de psicòlegs i psicòlogues per diversos motius: en primer lloc, perquè una sola actriu interpreta 12 personatges (amb 12 perfils psicològics diferents); en segon lloc, perquè els somnis de la protagonista solucionen relacions familiars que en la realitat no funcionen, cosa que permet interpretar els seus somnis; per últim, perquè la protagonista viu una situació molt difícil emocionalment mentre és privada de llibertat a la presó.

Per si no n’hi hagués prou, gràcies als els Grans avantatges del COPC, els col·legiats i col·legiades poden comprar-ne les entrades amb un 40% de descompte entre setmana i un 25% de descompte ens festius i vigílies: només cal que comprin les entrades en línia a través d’aquest enllaç a la promoció dels Grans avantatges. Recordeu que per consultar aquests enllaços cal inciar sessió de col·legiat o col·legiada amb el vostre número i clau personal. 

Les persones col·legiades del COPC tenen, doncs, un doble incentiu per anar al teatre a veure Blanca Desvelada, el descompte el preu i la temàtica. Si encara us cal més informació podeu consultar el web del teatre i la següent breu sinopsi:

'Blanca Desvelada’ tracta de dues històries entrellaçades que viuen 12 personatges que s'expressen en 9m2 de món escènic a través d’una única actriu (també autora del text), Alejandra Jiménez Cascón.  D’una banda, la història de Carmen, una presa política durant la Guerra Civil, dóna a llum a un nadó a la presó, deu dies abans de ser afusellada. D’altra banda, la història de Blanca, una jove actriu, a l’època actual, que sobreviu fent monòlegs còmics en bars mediocres i que arrossega un important conflicte amb la seva mare.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC