El Psicurt tanca la tercera edició amb més de 1.500 espectadors i el lliurament de premis de les 9 categories

08-10-2018   |  Tarragona

El festival reparteix 6.000 euros en premis.

El festival de curtmetratges sobre salut mental de la Delegació de Tarragona del COPC ha tancat la seva tercera edició amb més de 1.500 espectadors. El públic ha respost a la cita anual, atret per l’atractiu del festival, que cada any es consolida i fidelitza públic, i per la qualitat de les propostes que enguany entraven a concurs.

Del 4 al 7 d’octubre, la Delegació de Tarragona ha tornat a apropar la salut mental a la ciutadania a través de les propostes artístiques de directors d’arreu, que han fet gaudir els més de 1.500 espectadors que han omplert la sala en totes les sessions.

La deliberació del jurat del Psicurt, format per Jesús Monllaó, Toni Pérez-Portabella i José Manuel Carrasco, i els membres de la Junta de la Delegació de Tarragona del COPC Josefí Pons, Ana Gutiérrez i Josep Maria Alcañíz, van premiar les següents obres:

1r premi Psicurt de la categoria documental, amb estatueta i 1.200 €: "5015, historia de una fuga de Mauthausen" de Diego González.
1r premi Psicurt al curtmetratge de ficció, amb estatueta i una dotació de 1.200 €: "Glitch" de Marcos Cabotá.
2n premi Psicurt al curtmetratge de ficció, amb estatueta i una dotació de 800 €: "Ayer o anteayer" d'Hugo Sanz.
3r premi Psicurt al curtmetratge de ficció, amb estatueta i una dotació de 400 €: "Irreversible" d'Álvaro García
Premi del públic al millor curtmetratge, amb estatueta i una dotació de 500 €: "Moment feliç" de David Villareal.

Premis de la categoria Educurt

1r premi categoria Educurt: amb estatueta i una dotació de 600 € per a "Un neix nu" de l'Institut Antoni Martí i Franqués de Tarragona (directora Emma Segovia Parejo).
2n premi categoria Educurt: amb estatueta i una dotació de 300 € per a "In your mind" de l'Institut Mediterrània del Vendrell.
1r premi Educurt exprés batxillerat i cicles formatius: amb estatueta i una dotació de 500 € per a "Murs" dels alumnes de 4t d'ESO de l'Institut Tarragona
1r premi Educurt exprés universitari: amb estatueta i una dotació de 500 € per a "Punt i a part" de David Murga de l'escola de cinema ECIB.

Llarga vida al Psicurt, al cinema sobre salut mental, a l’èxit d’espectadors del festival i felicitacions als premiats.

  Etiquetes: Tarragona , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC