Visita guiada a l'exposició La Mort, digna i il·lustrada per promoure una reflexió crítica sobre el tabú de la mort

03-10-2018   |  Barcelona

Dilluns 15 octubre, al Centre Civic Urgell a les 19.30 h, amb la presidenta de l’Associació Dret a Morir Dignament

Del 20 de setembre de 2018 al 27 d'octubre de 2018, l’associació Dret a Morir Dignament exposa, a la Sala d’Exposicions Teresa Pàmies del Centre Cívic Urgell (c. Urgell, 145. Barcelona), el projecte La mort, digna i il·lustrada, un conjunt de 25 obres que deconstrueixen la imatge estereotipada de la mort.

L’exposició té l’entrada lliure i les persones col·legiades del COPC s’hi poden acostar en qualsevol moment, però l’associació Dret a Morir Dignament els ha preparat una visita guiada especial amb la presidenta de l’associació Isabel Alonso el proper dilluns dia 15 octubre a les 19.30 h.

Gràcies a fer un recorregut conjunt per les 25 obres dels 25 joves artistes, que han creat 25 noves mirades i formes de representació de la mort, afloraran nous conceptes per comprendre la mort i es compartirà una reflexió crítica sobre aquest fet vital. La mort és part de la vida i, per tant, és el darrer capítol de les totes i cadascuna: cal fer-lo visible i digne.

Tots els col·legiats i col·legiades que vulguin assistir a la visita guiada del proper 15 d’octubre són instats a comunicar la seva assistència al correu comunicacio@copc.cat , abans del 12 d’octubre, i el nombre de persones que us acompanyaran: podeu portar-hi totes les que vulgueu.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC