Els teatrefòrums de la Comissió de Cultura del COPC estrenen temporada amb inFAUST, de Goethe, amb un 30% de descompte

02-10-2018   |  Barcelona

Jaume Descarrega, vocal del COPC i referent de la Comissió de Cultura, modera el col·loqui postfunció del 7 de novembre.

La Comissió de Cultura del COPC comença nova temporada de teatrefòrums el proper 7 de novembre, al Teatre Akadèmia de Barcelona, amb l’obra inFAUST, basada en un text de Goethe i dirigida per Marc Chornet. El primer col·loqui postfunció, el dia 7 de novembre, serà moderat per Jaume Descarrega -vocal de la Junta de Govern del COPC i referent de la Comissió de Cultura- i comptarà amb la participació de Rafael Argullol, escriptor i professor d’Humanitats a la UPF.

Per incentivar la presència de col·legiats i col·legiades del COPC al teatrefòrum, les persones col·legiades tenen un descompte d’un 30% del preu de l’entrada, que queda en 12,80 €. Per adquirir les entrades a preu reduït només cal comprar-les a través d’aquest enllaç privat (per accedir-hi, cal iniciar sessió amb el número de col·legiat o col·legiada) i escollir la funció del dia 7 de novembre. Podeu comprar tantes entrades com acompanyants hi porteu.

D’altra banda, per a totes aquelles persones que no puguin assistir al teatrefòrum, la promoció de l’entrada a 12,80 € es pot aplicar a totes les sessions des del 20 d’octubre al 7 de novembre.

No us perdeu inFAUST si no voleu desconèixer què passa quan es pacta amb el diable.

Fitxa tècnica:

inFAUST
de Goethe 

Director: Marc Chornet Artells

Dates i horari:
De 19 d’octubre a 25 de novembre de 2018
De dimecres a dissabte: 20.30 h; diumenge: 18 h

Idioma: Espectacle en català

Sessions especials: Col·loquis especialitzats
24/10/18: Col·loqui postfunció amb la companyia de l’espectacle
25/10/18: Col·loqui postfunció moderat per Recomana.cat
31/10/18 Faust i Don Joan, El desig insaciable: col·loqui postfunció en col·laboració amb Escenari Joan Brossa i amb la presència del seu director artístic, Ferran Madico.
07/11 /18Col·loqui post-funció amb Rafael Argullol, escriptor i professor d’Humanitats a la UPF. Moderat per Jaume Descarrega, vocal de la Junta de Govern i referent de la Comissió de Cultura del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya.

Sinopsi
Mefistòfil fa una aposta amb Déu i li diu que pot fer desviar l'ésser humà favorit de Déu (Faust) qui malda per aprendre tot el que pot. El diable s'apareix a Faust i fan un acord (signat amb sang). Mefistòfil farà qualsevol cosa que vulgui Faust en vida mentre que Faust el servirà a l'infern. En una de les seves aventures, Faust troba Margalida (també dita Gretchen) per la qual se sent atret i el diable fa que ella se n'enamori. Margalida queda embarassada i és empresonada, ja que ofega el seu fill. Faust intenta salvar-la amb l'ajuda del diable, però aquesta refusa l'ajuda de Mefistòfil, perquè prefereix morir penedida dels seus actes per rebre la gràcia de Déu.

Repartiment:
Toni Guillemat
Neus Pàmies
Martí Salvat
Roser Tapias
Cristina Arenas


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC