Deu experts ponents participaran en la Jornada Mindfulness entra a l'escola del COPC

01-10-2018   |  Barcelona

La sala d’actes del COPC acollirà la Jornada el proper 19 d’octubre.

El proper 19 d’octubre, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya organitza la Jornada Mindfulness entra a l'escola a la Sala d’actes del COPC.

L’esdeveniment desenvoluparà un programa que comptarà amb una conferència inaugural, dues taules rodones de debat i dos tallers pràctics gràcies a la participació de deu experts ponents: d'una banda, per conèixer les actuals experiències d’intervencions amb mindfulness en centres educatius d'Espanya i, de l'altra, per desenvolupar conceptes fonamentals de mindfulness i aprendre tallers per treballar amb mindfulness en el context escolar. La Jornada està pensada per satisfer les necessitats de tots els treballadors i treballadores dels centres educatius, també dels seus psicòlegs i psicòlogues.

El programa de la Jornada, les tarifes, els ponents i l’enllaç al formulari d’inscripció són en aquest enllaç a l’apartat de formació del web del COPC. Cal remarcar que totes aquelles persones interessades a inscriure-s’hi han de formalitzar la inscripció abans del dia 12 d’octubre.

Esperem que, gràcies a la vostra assistència i aportacions, la Jornada Mindfulness entra a l’escola sigui un èxit!


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC