El III Congrés de Serveis Socials tanca el programa de conferències i taules rodones i ja ho té tot a punt per als propers 17 i 18 d’octubre

26-09-2018   |  Barcelona

Entre les diferents persones col·legiades que hi participen com a ponents hi ha la vicedegana Laia Rosich.

El III Congrés de Serveis Socials ha presentat el programa de ponències i taules rodones i ja té tota la organització a punt per als propers 17 i 18 d’octubre.

L'esdeveniment, que tindrà lloc a la Farga de l’Hospitalet, està coorganitzat pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya i comptarà amb la participació de diversos col·legiats i col·legiades, entre els quals destaquen el degà, el Dr. Guillermo Mattioli, a les conferències d’inauguració i clausura; la vicedegana, Laia Rosich, com a ponent a la taula de debat: La responsabilitat ètica en la pràctica; i el Dr. Josep Vilajoana, exdegà, com a ponent de la taula Transformació del vincle en l’acompanyament professional.

El programa complet del Congrés de Serveis Socials és en aquest enllaç al web del CSS, on també podeu inscriure-us-hi. L’única cosa que falta al Congrés és la teva presencia i aportacions: inscriu-t’hi ara.

  Etiquetes: Formació , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC