I Jornada Psicologia en el Tractament de l'Obesitat a Barcelona

14-09-2018   |  Barcelona

El GT TCA i tractament psicològic de l’obesitat coorganitza l’acte del proper 28 de setembre

El proper divendres 28 de setembre tindrà lloc la I Jornada Psicologia en el Tractament de l'Obesitat a l’Hotel Comtes de Barcelona de la capital catalana. El Grup de Treball de TCA i tractament psicològic de l’obesitat coorganitza les jornades, conjuntament amb la Sociedad Española de Obesidad i l’entitat Prevención de la Obesidad – Aligera tu vida.

La jornada va dirigida a tots els professionals relacionats amb el tractament de l'obesitat, especialment als psicòlegs i psicòlogues, als quals es dedica una taula de debat sobre el rol de la professió en el fenomen, així com diverses ponències en totes les altres taules de la jornada, també la de casos clínics. Altres professions que poden ampliar els seus coneixements sobre el tractament de l’obesitat en la Jornada són els metges especialistes d'hospitals o centres mèdics, metges d'atenció primària, dietistes-nutricionistes, terapeutes de l'esport o biòlegs, entre d’altres.

Adjunt podeu consultar el programa de la I Jornada Psicologia en el Tractament de l'Obesitat, que conté la informació sobre ponents, temàtica de les taules, organitzadors i inscripció.

  Etiquetes: Formació , Barcelona

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC