La Delegació de Girona organitza la primera Jornada de grups de treball de professionals de la psicologia per posar en comú l’experiència sobre trauma psicològic infantil i juvenil

10-09-2018   |  Girona

El 19 i 20 d’octubre, a l’Auditori de l'Espai Caixa de Girona

Les jornades de Grups de Treball de professionals de la psicologia neixen per posar en comú temàtiques transversals que impliquin als diferents grups de treball existents que treballen amb disciplines específiques. La primera edició de les Jornades, que tindran lloc els propers 19 i 20 d’octubre a l’Auditori de l'Espai Caixa de Girona, abordaran el trauma psicològic infantil i juvenil i seran espai de trobada i col·laboració entre 3 grups de treball: el GT Clínica de la infància i l’adolescència; el GT Intervenció psicològica en crisis i emergències, i el GT Trauma – EMDR de Girona.

La 1a. Jornada de Grups de Treball de Professionals de la Psicologia: Trauma Psicològic Infantil. Identificar i intervenir comptarà amb l’experiència de molts professionals i diferents equips multidisciplinars, a més de Dominique Sabbah i Cristina Cortés, dues grans especialistes de referència en aquest àmbit.

Des de l’experiència professional dels psicòlegs i psicòlogues, el col·lectiu és conscient que les situacions traumàtiques no resoltes al llarg de la vida poden condicionar el bon desenvolupament psicosocial/afectiu de l’individu i desenvolupar possibles trastorns psicopatològics en etapes posteriors. En conseqüència, la 1a. Jornada de Grups de Treball pretén identificar, diferenciar i intervenir sobre els tipus de trauma que es pot trobar en la pràctica diària, així com donar una visió global dels recursos assistencials existents en el territori i l’actuació que realitzen els professionals des dels diferents àmbits. Per aquest motiu el primer dia està dirigit a tots els professionals que treballen amb nens i adolescents en l'àmbit de salut, ensenyament, afers socials i família, justícia i cossos de seguretat; comprenent mestres de primària i secundària, educadors, psicopedagogia, pediatria, neuropediatria, infermeria, treball socials, etc. El segon dia es destinarà a un curs específic: Intervenció terapèutica en trauma psicològic infantil. Únic i relacional, amb la finalitat de dotar de més estratègies a psicòlegs i psiquiatres en la seva intervenció professional.

Tota la informació sobre les Jornades és en aquest enllaç al microweb de les Jornades, i la inscripció ja està disponible en aquest enllaç a l’apartat de formació del web del COPC.

  Etiquetes: Girona , Formació

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC