Sarab, nova producció al Teatre Akadèmia amb descompte per a col·legiats i col·legiades

06-09-2018   |  Barcelona

Les entrades amb descompte tenen un cost de 12 € (despeses de gestió no incloses). Consulta com aconseguir-les a l’apartat de Grans avantatges de la pàgina web.

El teatre Akadèmia estrena una nova producció sota el títol de ‘Sarab’ i ofereix descomptes en les entrades a totes les persones col·legiades. L’obra, escrita per Albert Tola i dirigida per Andrea Segura, es podrà veure al teatre Akadèmia del 14 al 30 de setembre, de dimecres a dissabtes a les 20.30 h i diumenges a les 18.00 h.

Les entrades amb descompte tenen un cost de 12 € (despeses de gestió no incloses). Consulta com aconseguir-les a l’apartat de Grans avantatges de la pàgina web.

Sarab, sinopsi
Tres dones per a un mateix home, tres generacions, tres històries que són part d’una mateixa narrativa. El fil conductor és l'espera de l'altre i la fugida del jo en una recerca constant de l’esdevenir. Barcelona, ​​Buenos Aires i Tànger es barregen en un únic espai i es tornen refugis on només la llum i les ombres podran dibuixar les ressonàncies d’un present únic. De la culpa al plaer, de la modernitat a la postmodernitat, la repetició que ens ofereix Sarab ens parla dels miratges, d'aquelles certeses que creiem pròpies i que, en realitat, no només s’emmarquen en el nostre context històric, polític i social sinó al centre mateix de la nostra genealogia. Marcs que ens conformen i configuren i que, encara que de vegades es tornin invisibles a causa de la fascinació de l'autorelat, tot impossibilitant els vincles més essencials, no desapareixen; ens travessen fins que la violència del present ens obliga a contemplar-los i a fer-los nostres des del mateix centre, a assumir la història amb totes les seves conseqüències, a assumir-nos més enllà del jo.

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC