Anem de Marxa per l’Alzheimer, apunta’t a caminar

05-09-2018   |  Barcelona

Des del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya hi donem suport i volem que el màxim de persones s’hi sumin i participin d’aquesta diada festiva a favor de la salut i l’esport.

Anem de Marxa per l’Alzheimer prepara la seva edició d’enguany. La caminada popular solidària per recaptar fons per als projectes socials de la fundació Alzheimer Catalunya i donar visibilitat a les persones que pateixen demència ja està en marxa i convida a tothom a sumar-s’hi.

La marxa tindrà lloc a Barcelona, el 30 de setembre, a partir de les 9.00 h, i hi haurà quatre modalitats: marxa nòrdica, marxa sense bastons, marxa amb gossos i marxa atlètica, i dos recorreguts, un de 8,5 Km i un altre de 5 Km.

Les inscripcions són de 12 € amb bastons, 10 € sense bastons i 5 € per a nens i nenes. La recaptació anirà destinada íntegrament als projectes socials d’Alzheimer Catalunya Fundació.

Des del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya hi donem suport i volem que el màxim de persones s’hi sumin i participin d’aquesta diada festiva a favor de la salut i l’esport. Persones amb demència, familiars i amics caminaran junts per vèncer els prejudicis i sensibilitzar la ciutadania sobre aquesta causa.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC