CANCEL·LAT Actualització en tècniques projectives de la mà del Dr. Erdberg

04-09-2018   |  Barcelona

Si vols conèixer de primera mà l’aplicació d’aquestes tècniques no deixis passar l’oportunitat d’inscriure’t a les següents activitats.

El proper mes d’octubre, el COPC acull dues activitats que mostraran l’actualitat de l’ús de les tècniques projectives en diferents àmbits com el forense i la neurociència. L’encarregat de dirigir les dues sessions, una en format conferència i l’altra en format jornada, serà el Dr. Phillip Erdberg, una de les eminències en aquesta disciplina.

Davant la seva imminent visita a Barcelona, el Dr. Erdberg ha avançat el punt de vista que tractarà i que hem recollit en el següent article publicat al Psiara: El Dr. Erdberg a Barcelona.

Si vols conèixer de primera mà l’aplicació d’aquestes tècniques no deixis passar l’oportunitat d’inscriure’t a les següents activitats:

Dijous, 18 d’octubre

Conferència La neurociència de les Tècniques Projectives

Conferència sobre els estudis de la ressonància magnètica funcional ( FMRI ) i els estudis de les neurones mirall que condueixen a la neurociència a la comprensió de les tècniques projectives.

Divendres, 19 d’octubre

Jornada: Actualització dels tests projectius aplicats a la clínica. Psicoteràpia, diagnòstic i peritatge

Aquesta jornada es centrarà en  l’ús del Rorschach i altres tècniques projectives en una varietat d’entorns clínics i forenses. S'iniciarà amb una discussió sobre l’estat actual de les tècniques projectives i algunes prediccions sobre el seu futur. Es discutirà el Sistema d’Avaluació de Desempeño de Rorschach (R-PAS), amb un enfocament sobre noves variables. Mitjançant la presentació d’un cas s’il·lustrarà l’ús de les tècniques projectives en entorns clínics. A la sessió de la tarda, es tractarà el paper de les tècniques projectives a la planificació i avaluació de la psicoteràpia. Es presentaran dos casos que serviran per il·lustrar el valor de l’avaluació en el recolzament de la psicoteràpia: un que involucra la planificació del tractament i l’altre que permet l’avaluació de la psicoteràpia amb un format de prova - repetició.

 

Dr. Philip Erdberg. Diplomat en Psicologia clínica per l'American Board of Professional Psychology. Des de fa molt de temps es dedica a la investigació de l'avaluació de la personalitat i la seva aplicació a la pràctica clínica. Té una llarga experiència en l'avaluació psicològica en nens i adolescents, en la pràctica clínica, com a consultor i docent en nombroses institucions. Director d'avaluació i recerca en el Masonic Center for Youth and Families. És professor sènior en els programes de formació en Rorschach i membre de l'Institut Psicoanalític de San Francisco. Professor a la Facultat de Medicina de la Universitat de Califòrnia i consultor de diverses escoles, clíniques i centres de rehabilitació social. Coautor amb John Exner de la tercera edició de The Rorschach, Volume 2, Advanced interpretation, publicat per John Wiley & Sons (2005). Ha estat president de la Society for Personality Assessment. Entre altres reconeixements, l'any 2001 va rebre l'Outstanding Achivement Award of the Forensic Mental Health Association of California.

  Etiquetes: Formació , Barcelona

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC