Inscripcions obertes per al III Congrés de Serveis Socials Bàsics

04-09-2018   |  Barcelona

El congrés tindrà lloc els propers 17 i 18 d’octubre 2018 sota el lema ‘Acompanyament professional, transformació col·lectiva’

Ja estan obertes les inscripcions per al III Congrés de Serveis Socials Bàsics que tindrà lloc els propers 17 i 18 d’octubre de 2018 sota el lema ‘Acompanyament professional, transformació col·lectiva’, a la Farga Congress de l’Hospitalet de Llobregat.

La ponència marc anirà a càrrec d’Itziar González (arquitecta, ex-regidora del districte de Ciutat Vella de Barcelona i activista política catalana) i en l’acte de clausura comptarem amb Francesc Vilà (psicoanalista. Director Sociosanitari de la Fundació Cassià Just. Membre del Consell Assessor de Salut).

Tal i com vam anunciar en anteriors notícies, el web del III Congrés de Serveis Socials Bàsics ja és operatiu, i ja informa dels eixos que vertebraran el congrés. El primer, la fortalesa del professional al servei de les persones abordarà la responsabilitat ètica en la pràctica, la transformació del vincle en l’acompanyament professional, la supervisió com a espai de cura i d’acompanyament al professional, les noves metodologies d’intervenció i la recerca en la pràctica professional i transferència del coneixement. El segon eix, la ciutadania, protagonista dels serveis socials bàsics versarà sobre els drets i deures de la ciutadania, les expectatives de la ciutadania vers els Serveis Socials Bàsics, els moviments socials en defensa dels drets de les persones i el treball comunitari com a punt de trobada entre els professionals i la ciutadania. El tercer eix, altres serveis en interacció amb els serveis socials bàsics analitzarà el treball en xarxa i la xarxa de serveis, la coresponsabilitat dels serveis i la relació dels serveis socials bàsics amb altres serveis (justícia, salut mental, educació, salut…). Per últim, el quart eix, les polítiques socials: 10 anys de la Llei de Serveis socials treballarà la concreció de l’encàrrec dels serveis socials bàsics: competències pròpies i impròpies, els sistemes de qualitat en els Serveis Socials Bàsics, la mirada del professional i del directiu dels serveis socials bàsics, els mecanismes de participació ciutadana: els consells de serveis socials i altres modalitats, i el paper del tercer sector.

Inscriu-t’hi!

Mantingueu-vos informats sobre el III Congrés de Serveis Socials Bàsics ‘Acompanyament professional, transformació col·lectiva’ que coorganitzen el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, el Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya i el Col·legi de Pedagogs de Catalunya, perquè cada setmana hi ha novetats.

 

  Etiquetes: COPC , Formació

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC