30% de descompte per a 24 hores en la vida d'una dona, el musical premiat a Brodway amb què Sílvia Marsó torna a Barcelona

05-10-2018   |  Barcelona

El Teatre Condal acull l’obra basada en la novel·la d’Stefan Zweig i dirigida per Josep Ferré.

Els Grans avantatges del COPC ofereixen l’obra de teatre 24 hores en la vida d'una dona en promoció. L’espectacle, premiat a Broadway com a millor musical de petit format,  és un musical basat en la novel·la del prestigiós escriptor Stefan Zweig, i música original del rus Sergei Dreznin, amb Sílvia Marsó, Marc Parejo i German Torres com a protagonistes.

Els actors, acompanyats en directe per música de cambra i dirigits per Josep Ferré, ens conduiran fins a la Côte d´Azur, el Casino de Montecarlo, la Riviera i la Viena aristocràtica… per endinsar-nos en una història emocionant, tòrrida, trepidant, amb una irònica mirada sobre la societat i uns personatges plens de força, que es debaten entre el bé i el mal, entre la moral i les més profundes passions…

24 hores en la vida d'una dona es representarà al Teatre Condal del 7 al 25 de novembre. Els col·legiats i col·legiades del COPC gaudeixen d’un 30% de descompte en totes les sessions del 7 al 25 de novembre. Per aprofitar la promoció només us cal prémer aquest enllaç als Grans avantatges del COPC i comprar les entrades amb l’enllaç i codi promocional que hi teniu.

El destí pot posar la teva vida en joc a una sola partida;  moure fitxa és l'única cosa que et queda per guanyar… o perdre. Troba la resposta a 24 hores en la vida d'una dona.

 

Fitxa tècnica

Direcció musical i piano : Josep Ferré
Violí : Silvia Carbajal
Violoncel : Irene Celestino Chico
Composició musical : Sergei Dreznin
Dramatúrgia : C. Khandjian & S. Ly-Cuong
Espectacle en català. Adaptació : Roser Batalla

Vídeo promocional : Fes clic aquí

 


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC