L’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears a l’Anoia convoca una beca per reconèixer el sector de la salut de l’Anoia

20-07-2018   |  Barcelona

El premi de la beca, 1.500 €, es lliurarà el proper 26 d’octubre durant la Nit de la professió

L’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears a l’Anoia convoca la beca Nit de la professió, dotada amb 1.500 €, per reconèixer el sector de la salut de l’Anoia. El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya també convoca el premi, conjuntament amb l’Acadèmia i les delegacions a l’Anoia del Col·legi de Metges de Barcelona, el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers Barcelona, el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona i el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, amb el suport de MIPS Fundació Privada.

La Nit de la professió és una vetllada de trobada dels professionals de la salut de l’Anoia que es celebra anualment organitzada pels organismes esmentats. El premi que s’hi lliura fomenta la recerca a la comarca de l’Anoia, reconeixent un treball o projecte de recerca i/o innovació en l’àmbit de les ciències de la salut desenvolupat a la comarca de l’Anoia. Els treballs poden ser inèdits, publicats o acceptats per a publicar, i/o presentats en qualsevol esdeveniment científic en el termini dels dos darrers anys.

El termini de presentació dels projectes finalitza el 15 de setembre de 2018, per a projectes que es duguin a terme en el període comprès entre l’1 d’octubre de 2018 i el 15 de setembre del 2019. La resolució es farà pública en el decurs de l’acte de la Nit de la professió, el 26 d’octubre de 2018.

Tota la documentació necessària per presentar-se a la beca Nit de la professió es pot trobar al web Academia.cat i en aquest enllaç.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC