Informació sobre drets i terminis per a persones afectades i víctimes de terrorisme

19-07-2018   |  Barcelona

Totes les persones afectades poden informar-se gratuïtament dels seus drets i terminis al 900 828 717, telèfon de la Unitat de Valoració i Atenció a Afectats per Terrorisme (UAVAT).

El 17 d'agost farà un any dels atemptats terroristes a Catalunya i vencen alguns terminis per a les víctimes i afectats.

Les persones col·legiades han de saber que les persones afectades per terrorisme recorren un circuit administratiu, sanitari i legal propi emparat per una cobertura legal específica basada en la Llei 29/2011, del 22 de setembre, de reconeixement i protecció integral a les víctimes del terrorisme.

Totes les persones afectades poden informar-se gratuïtament dels seus drets i terminis al 900 828 717, telèfon de la Unitat de Valoració i Atenció a Afectats per Terrorisme (UAVAT) entitat col·laboradora de l'Ajuntament de Barcelona i de la Diputació de Barcelona.

La UAVAT, agraeix la màxima difusió del telèfon gratuït d'assistència perquè qualsevol afectat de Barcelona, Cambrils i Alcanar, pugui conèixer i disposar d'aquest recurs.

  Etiquetes: COPC , Institucional

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC