L’estudi de camp del Dr. Àngel Guirado es presenta a la Delegació de Girona del COPC

16-07-2018   |  Girona

La doble excepcionalitat, TDAH i altes capacitats intel·lectuals, creix significativament els últims 10 anys entre la població infantil.

El passat 11 de juliol, la Delegació de Girona del COPC va acollir la presentació de l’Estudi de camp efectuat sobre la doble excepcionalitat: TDAH i altes capacitats intel·lectuals. L’autor de l’estudi, el Dr. Àngel Guirado, va comentar els seus principals resultats, per a la qual cosa es va convocar una roda de premsa amb els mitjans de comunicació gironins.

L’estudi presentat diagnostica la situació de la doble excepcionalitat, TDAH i altes capacitats, i aporta propostes de futur per a l'atenció d'aquests alumnes. El TDAH és un trastorn del desenvolupament que ha tingut en la darrera dècada un important creixement entre la població infantil i un impacte significatiu en el sistema educatiu. En determinades circumstàncies, el TDAH es combina amb altres dèficits però també amb les altes capacitats intel·lectuals, cosa que complica no solament la seva detecció sinó també el seu tractament. La problemàtica afecta un nombre important de nens, que a més és creixent. 

El Dr. Guirado compta amb el suport de la delegació i, una vegada més, ha estat la mateixa delegació el marc triat per a la presentació del seu estudi als mitjans.

Es pot consultar el resum de l’estudi i l’informe, amb les seves implicacions i propostes, en els documents adjunts a la notícia.

  Etiquetes: Girona , Educació

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC