La Comissió de Psicoanàlisi del COPC es presenta el proper 18 de setembre

27-06-2018   |  Barcelona

El reglament de la Comissió, que en determina les finalitats, es farà públic en el mateix acte de presentació.

La Comissió de Psicoanàlisi del COPC comença la seva singladura enguany i serà presentada oficialment el proper 18 de setembre, a les 19.30h, amb un acte a la Sala d’Actes del COPC. El nou òrgan del Col·legi, que ja disposa de reglament de funcionament intern, neix per ser el referent d’un gran nombre de psicòlegs i psicòlogues de línia psicoanalítica que estan treballant des de fa anys en diverses seccions, grups de treball i delegacions territorials del COPC, així com en diversos camps com el clínic, l’educatiu o el social, ja sigui en el vessant assistencial o preventiu, i en la detecció, diagnosi o investigació, ja sigui en l’àmbit públic o privat.

Més enllà que alguns psicòlegs psicoanalistes siguin membres d’associacions científiques, la Comissió de Psicoanàlisi està concebuda com un espai al COPC on desenvolupar tasques i projectes relacionats amb la praxi professional de línia psicoanalítica, tant per a professionals amb experiència com per a nous llicenciats. Cal recordar que l’especialització psicoanalítica exercida per psicòlegs és present en nombrosos països del nostre entorn i s’ensenya a diverses universitats públiques i privades, -principalment, però no només- com a especialitat terapèutica.

Les finalitats de la Comissió de Psicoanàlisi queden establertes al seu reglament de funcionament intern, que serà presentat en el mateix acte del 18 de setembre. Per assistir a la presentació, només cal inscriure-s’hi en aquest enllaç a l’apartat de Formació del web del COPC.

Us hi esperem!

  Etiquetes: COPC , Professional

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC