Eleccions a Junta de Govern 2018

24-05-2018   |  Barcelona

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya ha convocat eleccions col·legials a la Junta de Govern del COPC el proper 12 de juny de 2018, de 10.00 a 21.00 h.

Mitjançant un acord de la Junta de Govern del 9 d’abril de 2018, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya ha convocat eleccions col·legials a la Junta de Govern del COPC el proper 12 de juny de 2018.

En virtut de les citades eleccions, els col·legiats i col·legiades del COPC escolliran les persones que conformaran la Junta de Govern durant el proper mandat de 4 anys. Tal com determinen els estatuts i el reglament electoral, tota la informació necessària per concórrer i votar a les eleccions serà oberta i transparent per a tots els col·legiats i col·legiades a través del web del Col·legi. Així doncs, podeu trobar tota la informació a la pestanya Eleccions a Junta de Govern 2018 d’aquest web.

Recordem que, a banda de votar presencialment el proper 12 de juny de 10 a 21h a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, també es pot votar per correu. Podeu consultar les instruccions sobre com fer-ho al següent document. Teniu, també, un exemple de com fer-ho al següent vídeo.

 

És necessari enganxar un segell de 0,55 € en el darrer sobre on s'indica l'apartat de correus. 

Les candidatures que es presenten a les eleccions són:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Etiquetes: Eleccions , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC