La Fundació Congrés Català de Salut Mental (FCCSM) convoca a la Jornada Calidoscopi de la Reforma Psiquiàtrica a Catalunya

17-05-2018   |  Barcelona

Antic Institut Mental de la Santa Creu i Sant Pau, 1 i 2 de juny de 2018, i diferents mirades: persones amb trastorns mentals, professionals, familiars, comunitat, administració, etc.

La Jornada Calidoscopi de la Reforma Psiquiàtrica a Catalunya tindrà lloc el proper 1 i 2 de juny a la Seu del Districte de Nou Barris. La Jornada, que organitza la Fundació Congrés Català de Salut Mental (FCCSM) , l’Arxiu Històric de Roquetes-Nou Barris i el Memorial del Mental, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona, compta amb el suport del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya i altres col·legis oficials.

L'acte té un interessant programa, que podeu consultar en aquest enllaç, que compta amb la participació de diversos tipus de ponents: persones amb trastorns mentals, professionals, familiars, comunitat, administració, etc. El programa de la jornada desenvolupa els següents objectius: recuperar la història des dels seus protagonistes, fer un reconeixement dels esforços i l’energia generada, reconèixer els encerts i els errors per poder pair aquesta etapa, recollir la seva evolució, tant com a concepte com de desenvolupament de serveis i, per últim, mostrar la salut mental des de les arrels que molts desconeixen.

Per a més informació podeu clicar aquest enllaç, i per inscriure-us-hi podeu prémer aquí.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC