Entrevista’t amb empreses de tots els sectors al Networking Interprofessional

19-04-2018   |  Barcelona

Et convidem a participar gratuïtament al Networking Interprofessional del proper 30 de maig, de 10 a 13 hores, al saló Bizbarcelona

Et convidem a participar gratuïtament al Networking Interprofessional que el nostre Col·legi, a través de l’Associació Intercol·legial a la qual pertany, celebrarà el proper 30 de maig, de 10 a 13 hores, al saló Bizbarcelona (recinte firal Montjuïc).

Una única jornada que s’adreça exclusivament a professionals col·legiats i empreses, amb l’objectiu de generar col·laboracions conjuntes i negoci. Els professionals tindreu l’oportunitat d’entrevistar-vos in situ (i amb hora programada) amb empreses del vostre sector i d’altres, i donar-vos a conèixer com a professionals col·legiats.

Getting Contacts generarà una agenda personal de 6 reunions per cada participant segons els seus interessos i un llistat detallat dels participants i acreditació/identificació personal.

Amb la teva participació aconseguiràs: 

  • Reunions directes amb empreses
  • Nous contactes professionals de qualitat en un únic espai
  • Agenda d’entrevistes personalitzada

A més, tindràs l'oportunitat de entrevistar-te amb més empreses i participar a partir de les 13 hores al Networking Agents & Brokers (sense agenda) on podràs publicar gratuïtament el teu perfil professional a través d'unes pantalles instal·lades a l'espai i reunir-te, si ho consideres, amb altres professionals i visitants que s'interessin pel teu anunci.

La data límit d’inscripció al Networking interprofessional és el 18 de maig del 2018.

Enllaç per reservar plaça

A més, necessitareu l’acreditació per accedir  al saló Bizbarcelona, que, gràcies a l’associació intercol·legial, serà gratuïta. Per a gestionar l’accés al Saló BizBarcelona, posa’t en contacte al següent correu electrònic: bizbcn@copc.cat


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC