El COPC i la revista Intercanvis/Intercambios Papers de Psicoanàlisi organitzen el IV Premi Ángel Garma de la AEN al millor treball de psicoanàlisi

14-03-2018   |  Barcelona

Ambdues entitats han signat un conveni de col·laboració per a l’organització del premi.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya i la revista Intercanvis/Intercambios Papers de Psicoanàlisi han signat un conveni de col·laboració per a l’organització de la 4a edició del Premi Ángel Garma de la AEN que distingeix el millor treball sobre psicoanàlisi.

Ángel Garma va ser psiquiatre i un dels primers socis de l’Associació Espanyola de Neuropsiquiatria (AEN). Es va formar en psicoanàlisi a Berlín, va ser el primer psicoanalista de l'àmbit espanyol reconegut per la IPA i pioner de la psicoanàlisi argentina.

Des de l'associació basca de l'AEN es va formalitzar i es va donar l'any 2010 el fons documental a la Biblioteca Foral de Bizkaia i es va organitzar a Bilbao, l'any 2013, el I Premi Ángel Garma de la AEN al millor treball sobre psicoanàlisi; el II va ser a Saragossa el 2015; el III a Santander el 2017 i el IV a Barcelona impulsat pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya i la revista Intercanvis/Intercambios Papers de Psicoanàlisi.

Serà premiat el millor dels treballs sobre psicoanàlisi segons criteri del Jurat, aquests es podran presentar en diferents formats: article, conferència, llibre, investigació, programa, mitjà audiovisual, etc.

A continuació podeu consultar les bases que regiran el premi:

 1. Recau en la revista Intercanvis/Intercambios Papers de psicoanàlisi, la recepció dels treballs candidats a ser avaluats i premiats.
 2. Poden concursar tots els professionals de la psicoanàlisi de l’Estat Espanyol.
 3. Els articles presentats han de correspondre a treballs d’investigació i/o assaig i pràctica clínica.
 4. L’estil d’escriptura, el disseny, i el tipus de treball és lliure.
 5. Es poden presentar articles escrits en català o castellà.
 6. Els articles podran tenir una extensió entre 20 i 25 pàgines, afegint un resum, annexes, i notes bibliogràfiques. Les pàgines hauran d’estar degudament numerades.
 7. Els autors hauran de presentar quatre exemplars, escrits en format Word, impresos a una sola cara, a espai i mig.
 8. Els exemplars hauran d’anar identificats amb el nom de l’autor, el DNI, l’adreça, els telèfons fix i mòbil, l’adreça de correu electrònic i el resum curricular de l’autor.
 9. Amb els exemplars de l’article, caldrà que l’autor signi un document donant fe de que es tracta d’un treball inèdit i que ha esta fet amb el propòsit de participar en el premi, i una carta postulant el seu article per al Premi Àngel Garma.
 10. Cada article serà avaluat per un jurat qualificador, integrat per tres psicoanalistes reconeguts. El jurat serà l’encarregat de triar fins a tres articles guanyadors. Els guanyadors es triaran per majoria de vots.
 11. La decisió del Jurat serà inapel·lable.
 12. El termini de presentació dels articles s’inicia el 3 d’abril de 2018 i finalitza l’1 de desembre del 2018. El jurat presentarà el veredicte abans del febrer de 2019. El premi s’atorgarà al Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya.
 13. Els tres articles guanyadors podran ser inclosos i publicats al Psiara, Intercanvis, Papers de Psicoanàlisi, Norte de Salut Mental, Temes de Psicoanàlisi i AEN.
 14. El jurat estarà format per professionals de prestigi com Iñaki Markez, Àngels Vives, Manuel Desviat, Olga Villasante, Montserrat Canal, Josep Vilajoana i un membre de la revista Intercanvis/Intercambios Papers de Psicoanàlisi.
 15. La direcció oficial per a l’enviament dels articles serà: Intercanvis. Papers de Psicoanàlisi. Passeig Sant Gervasi, 8, 08022, Barcelona; o a través del correu electrònic: info@intercanvis.es. Cal indicar IV Premi Ángel Garma del COPC i la revista Intercanvis/Intercambios Papers de Psicoanàlisi al millor treball de psicoanàlisi.
  Etiquetes: COPC , Institucional

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC