El I Concurs de Fotografia Solidària: Psicologia i Cooperació del COPAO espera les vostres fotografies fins el 23 de març

12-03-2018   |  Barcelona

Amb el ferm propòsit de sensibilitzar, crear consciència crítica i moure a la cooperació solidària, el concurs premiarà les 3 millors fotos.

El Col·legi Oficial de Psicologia d'Andalusia Occidental i la seva Fundació per a la Formació i la Pràctica de la Psicologia (FUNCOP), celebra el I CONCURS DE FOTOGRAFIA SOLIDÀRIA: PSICOLOGIA i COOPERACIÓ, que té obert el termini de presentació de fotografies fins el dia 23 de març.

Amb l'objectiu de donar a conèixer la situació i condicions de vida de la població de països desfavorits en diferents parts del món i fer-les visibles a través de la fotografia, amb el ferm propòsit de sensibilitzar, crear consciència crítica i moure a la cooperació solidària a la nostra societat, podran participar al concurs totes les persones aficionades a la fotografia amb caràcter social que ho desitgin i que siguin majors de 18 anys.

El tema principal del concurs són els menors estrangers no acompanyats (MENA) i el tràfic amb fins d'explotació sexual, que cal plasmar en les fotografies dels participants a partir de la seva pròpia perspectiva personal i artística, sempre que representin de manera clara i respectuosa els quatre principis generals de la Convenció sobre els Drets de l'Infant.

El concurs té 3 premis, de 200 €, 150 € i 100 €, que seran lliurats a la III Jornada "Psicologia i Cooperació: Menors Estrangers No Acompanyats (Mena) i Tràfic amb Fins d'Explotació Sexual" que se celebrarà a Cádiz el dissabte 7 d'abril de 2018. Les bases del concurs es poden consultar al aquest enllaç.  Les persones interessades a concursar han de presentar la seva candidatura a través del formulari en línia que s’ha habilitat.

Per a qualsevol dubte o consulta, contacteu amb la Fundació per a la Formació i la Pràctica de la Psicologia: contacto@funcop.es

  Etiquetes: Activitats externes

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC