La Facultat d’Educació i Psicologia de la UdG sol·licita col·laboració pel pràcticum del Grau de Psicologia

08-03-2018   |  Girona

Els col·legiats i col·legiades que desitgin acollir un estudiant en pràctiques han de presentar la sol·licitud abans del 3 d’abril

 Un any més, els estudis de Psicologia de la Facultat d’Educació i Psicologia de la Universitat de Girona sol·liciten col·laboració amb el pràcticum que organitza pel proper curs 2018-19. La realització del pràcticum està prevista durant el primer semestre del curs 2017-18 (finals setembre-finals gener) i la durada és de 150 hores.

La tasca de psicòleg/a requereix de la pràctica i la relació vivencial i per això és molt important que els estudiants puguin tenir un període de pràctiques formatiu i puguin aprendre observant i essent guiats per els professionals de la psicologia. La disponibilitat dels col·legiats i col·legiades del COPC els ajuda a fer possible aquest model de formació que la titulació requereix. 

Els col·legiats i col·legiades que vulguin acollir un estudiant en pràctiques han d’emplenar una sol·licitud que hi ha com a document adjunt i retornar-la a la coordinació del pràcticum abans del dia 3 d’abril al correu electrònic carles.tremols@udg.edu. L’inici d’assignació i distribució de les places pel proper curs començarà a mitjan maig.

  Etiquetes: Girona , Formació

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC