El Castell de la Pobla de Lillet, una luxosa casa de turisme rural de 24 places, fixa un preu especial per als col·legiats i col·legiades del COPC

01-03-2018   |  Barcelona

Tot el castell per a un grup de 24 persones en l’entorn natural on neix el riu Llobregat.

Els col·legiats i col·legiades de COPC poden gaudir d’un nou Gran avantatge, gràcies al qual poden beneficiar-se d’un descompte d’un 15% del preu del lloguer del Castell de la Pobla de Lillet quan es lloga sencer, en exclusiva*.

El Castell de la Pobla de Lillet és un edifici de 1297, construït per als Mataplana, totalment reformat i habilitat com a allotjament rural: zona d'aigües (spa), 9 confortables habitacions amb bany, ampli menjador, etc. en una casa situada al casc antic de la Pobla de Lillet. Podeu veure’n les fotos i consultar-ne tota la informació en aquest enllaç.

L’establiment està completament equipat per celebracions i estades per a grups de fins a 20 persones.

Per gaudir d’aquest Gran avantatge del COPC només us cal clicar en aquesta promoció i seguir-ne unes senzilles instruccions.

 

*Consultar condicions. Oferta no vàlida en festius i vígilies de festius autonòmics i/o estatals. No acumulable amb altres ofertes. No s’accepten animals de companyia.

  Etiquetes: Grans avantatges

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC