El COTOC programa el curs Desenvolupament psicomotor i activitats de la vida diària

01-03-2018   |  Barcelona

Els dies 6 i 7 de maig, la seu del Col·legi de Terapeutes Ocupacionals acollirà el curs sobre el desenvolupament psicomotriu dels infants.

El Col·legi de Terapeutes Ocupacionals programa el curs Desenvolupament psicomotor i activitats de la vida diària, de 12 hores, els propers 5 i 6 de maig.

La formació té com a objectiu general estudiar el desenvolupament psicomotriu dels infants amb relació a la conquesta d’autonomia en les activitats de la vida diària. Per desenvolupar-lo, el curs versarà sobre els organitzadors del desenvolupament durant el primer any de vida: el desenvolupament psicomotor, normalitat i signes d’alarma; el desenvolupament del joc; l’expressivitat psicomotriu: observació i anàlisi de l’activitat; la psicomotricitat com a eina terapèutica; les particularitats de la clínica amb infants; la participació de l’adult en la conquesta d’autonomia dels infants.

El curs serà impartit per Estefania Montiel, terapeuta ocupacional psicomotricista. Per a més informació i inscripcions, cliqueu aquest enllaç al web del COTOC.

 


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC