Vivint Lideratge, Innovació i Managment en la 21ena edició del Seminari Internacional

22-02-2018   |  Barcelona

Del 4 al 9 de juny de 2018, el vivint LIM constituirà dinàmicament una organització, en un seminari dirigit per psicòlegs i amb el suport del COPC.

Del 4 al 9 de juny, el 21è Seminari Internacional Vivint Lideratge Innovació Management programa una residència amb participants de diverses disciplines del coneixement per viure en primera persona la constitució dinàmica d’una organització.

Els participants, en ser-ne part activa, desvetllen el seu potencial d’aprenentatge i l’interioritzen en profunditat. La metodologia, fonamentada en una llarga tradició conceptual i de pràctica, facilita la transferència a les situacions específiques de cada participant. El grup de persones es reuneix per realitzar plegats una tasca: aprendre sobre el funcionament dels grups de treball, empreses, institucions, etc.

Partint de la proposta feta per l’staff -finalitat, tasques, sessions, etc. - el Seminari va prenent forma a mesura que els participants es relacionen i treballen conjuntament. Com en qualsevol altra organització, tothom contribueix en la seva marxa i al que acaba produint-se. Es vulgui o no, tothom serà coresponsable de la seva dinàmica i resultats. D’aquesta manera els participants prenen consciència del seu paper a la xarxa de relacions en què es mouen, de com influeixen en el que passa i de com els altres influeixen en cadascú.

Durant el Seminari es té l’oportunitat de trobar-se en situacions noves, canviants i inesperades que faran replantejar les maneres de pensar i l’adequació dels comportaments de cadascú.

Seminari Internacional Vivint LIM: Lideratge, Innovació i Managment és organitzat per INNOVA, l’Institut per a la innovació organitzativa i social, amb la direcció i codirecció assumida per dos psicòlegs i amb el suport de diverses organitzacions, entre les quals figura el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC