Palau de la Música amb 10% de descompte per a col·legiats i col·legiades: Rèquiem, de Verdi, dimarts 20 de febrer

14-02-2018   |  Barcelona

Un nou Gran Avantatge pel Palau de la Música, per al concert del Cor i Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu

El proper 20 de febrer, els col·legiats i col·legiades del COPC tenen un incentiu del 10% per anar a veure el Rèquiem de Verdi al Palau de la Música. El concert, que anirà a càrrec del Cor i Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu serà a les 20 h i s’allargarà 85 minuts.

Per comprar les entrades amb el descompte del 10% cal fer-ho a través dels Grans Avantatges del COPC, que proveeixen l’enllaç i el codi promocional necessaris.

Si necessiteu més informació per acabar-vos de decidir, podeu consultar el web del Palau de la Música o llegir el següent comentari dels BCN Clàssics:

 

Giuseppe Verdi: Rèquiem

De rèquiems, n’hi ha diversos i, afortunadament, són molt diferents entre si. El de Verdi és el rèquiem de la ràbia, el rèquiem de la ira autèntica, un rèquiem llargament necessitat i llargament ajornat que, quan al final va prendre forma, no va poder amagar una profunda ferida i una enorme rebel·lió contra la mort i el destí dels homes.

No hem d’oblidar que Verdi va ser també un home que va perdre dos fills i la seva dona quan ell encara no tenia trenta anys. Aquests fets terribles el marcarien per sempre en la seva relació amb la mort i la injustícia.

Tots sabem que, davant la mort dels éssers estimats, la primera reacció humana és la negació i el rebuig violent. Verdi era un mestre de l’òpera sens dubte també perquè ho era de la psicologia humana, la qual sabia descriure amb perfecció extrema. Potser per això el de Verdi és el rèquiem que millor podem entendre i que més s’acosta a la nostra manera de viure la mort, amb una barreja terrible de ràbia i d’odiosa resignació.

El cor i l’orquestra del Gran Teatre del Liceu, amb Josep Pons, s’alien per donar vida a la millor òpera del gran compositor italià. Personatges: la Mort, la Ira, la Por, la Ràbia, la Pregària, l’Amor, la Humilitat, els Àngels, la Resignació i les Estrelles. En dos actes.

 

Intèrprets

Cor i Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu

Josep Pons, director

Davinia Rodríguez, soprano
Maria José Montiel, mezzo
Vincenzo Costanzo, tenor
Simón Orfila, baix


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC