El COPC signa un conveni de col·laboració amb la Fundació Pro Avis per aprovar, difondre i prescriure el programa Ments despertes

31-01-2018   |  Barcelona

El programa Ments despertes és un programa formatiu i terapèutic per a joves a càrrec de persones amb malaltia mental

El passat 29 de gener el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya va signar un conveni de marc de col·laboració amb la Fundació Pro Avis per difondre, prescriure i validar/aprovar el programa Ments despertes. En representació del COPC, el seu degà, el Dr. Josep Vilajoana, i per part de la Fundació Pro Avis el seu president, el Sr. Jaume Viaplana, van vincular les dues institucions per reforçar l’extensió i qualitat en l’atenció de persones amb necessitat de suport i/o risc d’exclusió social.

El programa Ments despertes és un programa formatiu i terapèutic adreçat a alumnes d’ESO, Batxillerat i cicles formatius de grau superior dels centres educatius de Barcelona i rodalia. L’objectiu de programa és doble: d’una banda, promoure la salut mental, els bons hàbits i el foment de la salut física, mental i social dels joves estudiants barcelonins; d’altra banda, en ser un programa liderat per persones amb malaltia mental, ofereix una nova visió de la malaltia, trenca mites i estigmes i alhora millora l’autoestima i la reintegració social dels mateixos ponents.

Gràcies al nou conveni, el COPC col·laborarà en el desenvolupament del programa Ments despertes, tant en els continguts com en el foment del programa en els centres educatius, per tal que Ments despertes sigui un recurs tant formatiu com terapèutic que col·labori en la millora de la salut mental de la ciutadania.   

  Etiquetes: Institucional , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC