La Jornada "Migracions, Exili i Refugi: Drets Humans i Salut Mental" dona continuïtat al VI Congrés Català de Salut Mental

29-01-2018   |  Barcelona

El proper 2 de març tindrà lloc la Jornada per posar en comú dades i reflexions sobre el Congrés.

Tal com es va acordar al VI Congrés Català de Salut Mental, que va tenir lloc sota el títol Migracions, exili i refugi: drets humans i salut mental, es convoca una Jornada Post Congrés per tal de posar en comú algunes dades i reflexions sobre la situació actual i poder reprendre alguns dels temes tractats en el Congrés. La cita és per al dia 2 de març, al Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (Pg. Bonanova, 47). 

Malauradament, els temes tractats en el Congrés no estan resolts malgrat són atenuats des dels mitjans de comunicació o les dinàmiques i les prioritats institucionals. La problemàtica persisteix i, a més, evoluciona i crea noves necessitats. Per tant, l’organització de la Jornada ha habilitat un nou espai de trobada i intercanvi entre les diferents organitzacions i agents presents en el territori, tant de l’àmbit de la salut o la salut mental, com del treball social i del treball en l’àmbit de la immigració i els refugiats.

 Amb el convenciment que Europa segueix en una situació dramàtica, i amb la voluntat de mantenir una actitud de denúncia i mobilització, es convoca la Jornada Post Congrés Migracions, exili i refugi: drets humans i salut mental per tal de seguir amb el procés de discussió i elaboració de diferents nivells de resposta, en aquest cas, des de la perspectiva de la salut, de salut mental i comunitària.

Amb el desig que aquesta proposta sigui del vostre interès, l’organització us convida i anima a participar-hi de forma activa. Més informació, programa final i inscripcions en aquest enllaç.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC