El COPAO organitza el I Congreso Nacional de Neuropsicología Jurídica y Forense

26-01-2018   |  Barcelona

El congrés s'ha programat els propers 30 i 31 de gener, a Granada

El primer Congreso Nacional de Neuropsicología Jurídica y Forense té com a objectiu reunir al màxim de professionals nacionals i estudiants interessats en el camp de la neuropsicologia jurídica i forense per organitzar i fomentar a Espanya el desenvolupament professional i científic d'aquesta prometedora disciplina.

Per donar suport de manera específica aquest desenvolupament l'organització compta amb la presència d'Antonio E. Puente, actual president de APA i un dels neuropsicòlegs forenses més destacats en el panorama internacional. El programa inclou a rellevants professionals nacionals que ja han confirmat la seva assistència (4 per simposi). S'informarà de la resta de ponents a mesura que confirmeu la vostra assistència (es pot seguir el congrés a Twitter: @Neuropsiforense i en www.sanp.es).

El programa inclou un espai per al debat sobre la conveniència de crear una associació professional que doni suport al desenvolupament de la disciplina a nivell nacional, organitzi futurs esdeveniments i serveixi d'interlocutora amb altres associacions. Per aquests motius és molt important comptar amb l'assistència de tots els professionals interessats en el camp.

La Secció de Neuropsicologia del Colegio Oficial de Psicólogos de Andalucía Oriental i la Sociedad Andaluza de Neuropsicología organitzen el Congrés. Tota la informació disponible i el formulari d'inscripció, a la web oficial del Congrés.


 


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC