El COPC acull les III Jornades: Infància, família i institucions el proper 17 de febrer

26-01-2018   |  Barcelona

Les Jornades, organitzades per l’Espai Freud, estan concebudes com un espai de reflexió entre persones i institucions que s’ocupen de la infància

El proper 17 de febrer, dissabte, el COPC acull les III Jornades: Infància, família i institucions que organitza l’Espai Freud.

Des d’Espai Freud es proposa una trobada de reflexió entre persones interessades, professionals, col·lectius, organitzacions i institucions que s’ocupen de la infància. A partir de les presentacions dels convidats de la taula, s'obrirà el torn de participació i el diàleg.

Mitjançant el treball grupal, cada participant podrà parlar de la seva experiència professional-personal en l’exercici de la seva funció, tant a títol particular com des de la institució o el camp en el que hi participa.

L’objectiu de les jornades és poder parlar de les intervencions en la infància, amb una especial atenció als fenòmens i a les manifestacions de la infància del segle XXI. Un dir sobre l’experiència que ens permeti poder anar realitzant concrecions i conclusions, sigui en forma de preguntes a reflexionar, recursos a implementar, manifestos i documents a difondre, campanyes de sensibilització, etc.

Fruit de les dues jornades anteriors i del treball en comissions ha estat el Document Marc sobre infància, que recull un consens interdisciplinari sobre infància amb l’interès de difondre’l entre els professionals i la ciutadania, i alhora per cercar el suport de professionals i institucions.

El programa de les Jornades està en document adjunt, on podreu trobar l’enllaç al formulari d’inscripció, que és gratuïta.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC