Complet curs d’introducció a les psicoteràpies existencials humanistes, aquest proper quadrimestre al COPC

18-01-2018   |  Barcelona

El curs Dimecres humanistes programa 15 sessions, des del 21 de febrer fins al 30 de maig, amb tots els enfocaments psicoterapèutics humanistes

 El Grup de treball de Psicoteràpia integradora humanista del COPC programa, a partir del 21 de febrer, un complet curs de psicologia existencial-humanista. Dimecres humanistes: Introducció a les psicoteràpies existencial-humanistes, programa 15 interessants sessions i té la inscripció oberta fins el 14 de febrer.

L’humanisme com enfocament psicoterapèutic ha demostrat la seva força i eficàcia en la teràpia de les persones que pateixen psicològicament, emocionalment o que volen implicar-se en el seu propi procés d’autorealització. A més, diverses actituds del psicoterapeuta humanista han estat pioneres en psicologia, i són cada vegada més freqüents en tots els professionals de la psicologia independentment de la seva orientació. En són exemple actituds com l’escolta activa, l’acceptació incondicional, l’obertura a la experiència, o la visió holística i sistèmica de la problemàtica de qui acudeix a les consultes psicològiques.

Els principals objectius de curs són conèixer els fonaments de les psicoteràpies existencial humanistes, oferir tècniques psicoterapèutiques d'intervenció pròpies d'aquests models humanistes, descobrir instruments de reflexió sobre la nostra pràctica professional, i potenciar l'autoconeixement i creixement personal practicant exercicis vivencials.

Una oportunitat com aquesta d’aproximar-se i aprofundir en la psicologia humanista no és habitual. Amplieu la informació o inscriviu-vos en aquest enllaç a l’apartat de Formació del COPC.

  Etiquetes: Formació , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC