Tres funcions a 12 euros per a col·legiats/ades de Caro maestro! Recordant Strehler, al Teatre Akademia

05-12-2017   |  Barcelona

Els col·legiats i col·legiades del COPC poden escollir la parella d’actors: Carme Elías i Mario Gas, Marisa Paredes i Mario Gas o Pol López i Carlota Oncina

El proper 14 de desembre el Teatre Akadèmia estrena Caro maestro! Recordant Strehler, un espectacle ideat per Ludovica Damiani i Guido Torlonia, amb direcció Guido Torlonia. L’obra és la proposta per a col·legiats i col·legiades per anar al teatre durant el Nadal, ja que es programa fins el dia 30 de desembre.
 
El teatre programa l'obra a diari, però en 3 funcions especials fa un descompte per als col·legiat si col·legiades del COPC. Les funcions amb entrada a 12 euros per a col·legiats/ades són:

- Dissabte 16 de desembre, en català, amb Carme Elías i Mario Gas
- Dijous 21 de desembre, en castellà, amb Marisa Paredes i Mario Gas
- Dijous 28 de desembre, en català, amb Pol López i Carlota Olcina

Per tal de comprar l’entrada amb promoció, cal entrar en aquest enllaç als Grans Avantatges del COPC i comprar-hi l’entrada a través del web.
 
 
Sinopsi de l’obra
 
Amb aquesta peça, el Teatre Akadèmia té com a objectiu apropar la cultura, l'art i la història escènica italiana a un públic eclèctic barceloní que descobrirà la vida i l'obra d'un dels directors de més referència del panorama europeu, Giorgio Strehler. L’espectacle pretén evocar les seves vivències i experiències a través de records, entrevistes, cartes, escrits i notes de direcció.
 
Una lectura a dues veus il·lustrada amb imatges dels seus espectacles, assajos amb actors i el testimoni d’amics i artistes que van tenir l’oportunitat de conèixer-lo i poder treballar amb ell. (entre ells: Andrea Jonasson, Giulia Lazzarini, Ferruccio Soleri/Arlequín, Riccardo Muti, Corrado Pani i Milva.)
 
La producció comptarà amb la presència de tres parelles d’actors i actrius que s’aniran alternant en les seves interpretacions al llarg de les tres setmanes que el muntatge romandrà en cartell.

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC