Es busquen col·laboradors per al Projecte de Recerca MATES

26-10-2017   |  Barcelona

Concretament psicòlegs col·legiats que hagin estat o estiguin en contacte amb joves susceptibles de radicalització o que s'encarreguin del seu seguiment quan aquests es troben en llibertat vigilada, llibertat condicional, custòdia familiar, etc.

Un equip d'investigadors de diverses universitats europees (Universitat de Roma, Universitat d’Hamburg, Universitat Catòlica de Porto, Universitat Autònoma de Barcelona, ​​Universitat d'Estònia i l'European Juvenile Justice Observatory de Brussel·les) està executant el Projecte de Recerca MATES -Multi Agency Training Exit Strategies for radicalised youth- finançat per la Comissió Europea sobre la des-radicalització / rehabilitació de joves radicalitzats en el gihadisme.

Amb la finalitat de contribuir al disseny d’"estratègies de sortida" eficients per a aquests joves que realment siguin reintegradores i evitin riscos de re-radicalització, busquen posar-se en contacte amb professionals de diversos àmbits que comparteixin la lògica de reinserció dels joves radicalitzats. Concretament amb psicòlegs col·legiats que hagin estat o estiguin en contacte amb joves susceptibles de radicalització o que s'encarreguin del seu seguiment quan aquests es troben en llibertat vigilada, llibertat condicional, custòdia familiar, etc. La finalitat d'aquest contacte serà reunir-se o entrevistar-se amb els esmentats professionals per compartir experiències i coneixements que permetin assolir una millor reinserció dels joves embolicats en radicalització violenta.

Els col·legiats/ades interessats en col·laborar en el projecte podeu contactar amb claudia.23tf@gmail.com


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC