La Delegació de Lleida del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya us convida al cinefòrum de la pel·lícula "Verano 1993"

25-10-2017   |  Lleida

El dia 3 de novembre podreu conversar amb la directora i guionista de la pel·lícula, Clara Simón

La Delegació de Lleida del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya us convida a assistir i a participar al cinefòrum de la pel·lícula Verano 1993, el proper divendres 3 de novembre, a les 19.45 h, a l’Espai Funàtic (c/Pi i Maragall 26, Lleida).

La pel·lícula, dirigida per Carla Simón i representant d’Espanya com a millor pel·lícula de parla no anglesa a la següent edició dels Oscar, narra la història d’una nena que se’n va a viure amb els seus oncles després de la mort dels seus pares. La nena, de sobte, haurà d’assumir molt canvis: la mort dels pares, el canvi de la ciutat al camp, tenir un nova germaneta de 3 anys... als quals s’haurà d’adaptar a partir de l’estiu de 1993.

El cinefòrum comptarà amb la presència de la directora i guionista de la pel·lícula, Clara Simón, que estarà acompanyada per Arnau Vilaró, script, amb qui s’espera que s’estableixi un ric debat, ja que són qui millor coneixen els personatges i la història.

Les places al cinefòrum són limitades a l’aforament i ja podeu reservar l’entrada, fins al 31 d’octubre i a 3 euros, a la Delegació de Lleida del COPC: 973 230 437.

Us hi esperem!


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC