Curs de Peritatge Informàtic i Telemàtic especialitzat en Violència de Gènere Digital: 20% de descompte

19-10-2017   |  Barcelona

La formació està dirigida a tot aquell professional que vol dirigir la seva activitat professional en la detecció, prevenció i intervenció de casos de Violència de Gènere Digital

El proper 26 d'octubre tindrà lloc a Barcelona el Curs bàsic "Peritatge Informàtic i Telemàtic especialitzat en Violència de Gènere Digital", homologat per la Universidad Rey Juan Carlos i l'Escola Europea de Ciències de la Seguretat. Els col·legiats tindran un 20% de descompte.
 
La formació està dirigida a tot aquell professional (pèrits informàtics, enginyers, advocats, psicòlegs, etc.) que vol dirigir la seva activitat professional en la detecció, prevenció i intervenció de casos de Violència de Gènere Digital.
 
En un estudi realitzat per l'Associació STOP Violència de Gènere Digital anomenat "Situació Actual de la Violència Digital a Espanya 2016" es va poder observar que d'una mostra de 1.000 persones (homes i dones) el 43% d'elles s'han sentit assetjades per un tercer en alguna xarxa social o mitjà digital. El 51,56% de les dones s'ha sentit assetjada per un mitjà digital enfront d'un 48,44% dels homes.
 
És imprescindible disposar de la informació i ajuda necessària per detectar qualsevol cas de ciberassetjament a internet, xarxes socials i dispositius tecnològics, ja que la vulneració dels nostres drets bàsics constitucionals i el dret a la intimitat en les telecomunicacions és matèria tipificada i penada pel nostre actual codi penal.
 
Per més informació i inscripcions, adreceu-vos a la web oficial del curs.
 
Lloc: PER CONFIRMAR
Horari: 9:00 am a 20: 00h
Inauguració a càrrec de Sra. Núria Balada Cardona, Presidenta de l'Institut Català de la Dona

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC