Termini obert per a sol·licitar els 25 anys de col·legiació no consecutius

19-10-2017   |  Barcelona

Fins el 21 de novembre de 2017 es poden fer arribar les sol·licituds de reconeixement de 25 anys de col·legiació no consecutiva

Des de 2015, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya celebra els 25 anys de col·legiació ininterrompuda dels professionals de la psicologia vinculats a l’entitat. És un acte de reconeixement i agraïment a tots els professionals que ens han anat acompanyant durant tot aquest temps i volem fer-lo extensiu a tots els membres que porten aquests anys de vinculació NO consecutius.

Tots els col·legiats/ades que compleixin 25 anys o més de col·legiació NO consecutiva al llarg de 2017, han d’adreçar per escrit la seva sol·licitud de reconeixement de 25 anys de col·legiació no consecutiva a secdeganat@copc.cat.

Termini per enviar les sol·licituds: 20 d’octubre – 21 de novembre.

Internament, es validarà la sol·licitud i la Junta de Govern del COPC aprovarà el reconeixement de la persona.

Es comunicarà a tots els sol·licitants el seu reconeixement i se’ls convidarà a la celebració del acte del Patró a la delegació territorial corresponent.

Els col·legiats/ades que fan 25 anys de col·legiació consecutius al llarg de 2017 no han de realitzar cap tràmit.

Fins ara, per motius tècnics, aquest reconeixement només el podíem oferir als col·legiats i col·legiades que complien els 25 anys de manera consecutiva. Lamentablement, deixàvem fora un important gruix de persones que formen part del Col·legi des de fa 25 anys o més, no consecutivament. Conscients del greuge i amb la voluntat de solucionar aquesta situació i millorar la relació amb tots vosaltres, obrim un termini per a tots aquells col·legiats/ades que compleixen 25 anys o més no consecutius el 2017 i que volen rebre el reconeixement.

 La validació de la col·legiació NO consecutiva tindrà en compte les dades recollides al fitxer de gestió col·legial. L’any de referència en què s’han d’haver complert els 25 anys és el 2017.

  Etiquetes: Institucional , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC