Nou gran avantatge per a col·legiats i col·legiades del COPC: Entrades per al teatre al 50% de descompte

18-10-2017   |  Barcelona

"Yes, potser", de Marguerite Duras, al proper Teatre Akadèmia a partir de 9,80 euros fins al 19 de novembre.

Els col·legiats i col·legiades del COPC disposen d’un nou avantatge col·legial al Teatre Akadèmia: entrades de teatre de petit format al 50% de descompte respecte el preu de venda per al públic general. Aquesta promoció, que és per a totes les funcions de la programació regular del teatre, comença amb l’obra Yes, potser, de Marguerite Duras, autora condecorada amb el Gran Premi del Teatre per l’Acadèmia Francesa.

Yes, potser és una tragicomèdia surrealista que ens confronta amb la més gran de les nostres misèries: la pèrdua de memòria constant que torna una i altre vegada al llarg de la història, endinsant-nos en l’horror de la catàstrofe. Només dues dones i un soldat, sense noms ni memòria, figuren com a supervivents d’un conflicte apocalíptic nuclear en un gran desert envoltat d’oceans. Ell voldrà recuperar els rituals i els càntics, elles procuraran recuperar el seu llenguatge i la història a partir d’elles mateixes, de l’altre, del ‘nosaltres’.

El Teatre Akadèmia, gestionat per una proactiva associació cultural que impulsa la recerca i creació teatral i el debat i reflexió col·lectiva amb el públic, programa Yes, potser a partir del proper 25 d’octubre, i romandrà al teatre fins al 19 de novembre.

Per comprar les entrades amb un 50% de descompte heu de clicar aquest enllaç a la secció de grans avantatges del COPC, per accedir al qual haureu d’Iniciar sessió amb el vostre usuari de col·legiat/ada. Un cop a la secció grans avantatges cliqueu l’enllaç “COMPRA D’ENTRADES AMB PROMOCIÓ” que us durà a la plataforma de compra d’entrades amb el preu especial aplicat. Si voleu debatre sobre l’obra amb els actors, les sessions amb teatrefòrum posterior estan convenientment anunciades.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC