19 d’octubre, Lleida: “III Jornada per a la reflexió i el debat. El suïcidi: una realitat polièdrica. Prevenció, detecció i afrontament”

17-10-2017   |  Lleida

La jornada es farà a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova, de 9 a 17 h.

El proper 19 d’octubre, la ciutat de Lleida acull la III Jornada per a la reflexió i el debat. El suïcidi: una realitat polièdrica. Prevenció, detecció i afrontament. La jornada neix amb els objectius de, primer, aprofundir en el coneixement de les causes i els factors de risc de la conducta suïcida per tal de treballar sobre la prevenció; segon, donar visibilitat a la realitat de la mort per suïcidi per tal de millorar el tractament que se li dóna des de la societat i trencar així l’estigma i el tabú; i tercer, millorar la manera en què s’acompanya i s’ofereix suport terapèutic a les famílies en dol per la mort per suïcidi d’un amic o familiar.

La jornada està adreçada a professionals interessats en la prevenció i la detecció de la ideació suïcida així com professionals de l’acompanyament en el dol, així com a estudiants de l’àmbit sociosanitari i educatiu. Tots els interessats podeu consultar el programa adjunt, en què es dona la informació per inscriure-s’hi.Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC