EL COPC s’adhereix al manifest ‘Contra la pobresa i les desigualtats, exigim els nostres drets!’

17-10-2017   |  Barcelona

La plataforma Pobresa Zero – Justícia Global, amb motiu de del Dia internacional per a l’eradicació de la pobresa, publica el següent manifest.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya s’ha adherit al manifest ‘Contra la pobresa i les desigualtats, exigim els nostres drets’ que llança la plataforma Pobresa Zero – Justícia Social, amb motiu de la commemoració el 17 d’octubre del Dia internacional per a l’eradicació de la pobresa.

La plataforma POBRESA ZERO- JUSTÍCIA GLOBAL (PZ-JG), que agrupa més de 3.200 entitats socials, de pau, drets humans i cooperació, així com sindicats, col·legis professionals, universitats i altres organitzacions, exigeix el compliment dels drets que s’enumeren a continuació com a base perquè es facin efectius tots els que reconeix el nostre ordenament jurídic. La plataforma demana als partits polítics i als representants institucionals que atenguin les demandes i propostes que s’hi plantegen per tal de fer de Catalunya un país més just, amb més benestar i on totes les persones puguem gaudir de les mateixes oportunitats per viure una vida digna i plena, i que alhora contribueixi a fer possible aquesta realitat també arreu del món.

Podeu llegir el manifest sencer al següent enllaç: ‘Contra la pobresa i les desigualtats, Exigim els nostres drets!’.

  Etiquetes: COPC , Institucional

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC