El COPC organitza la “Segona jornada oberta de debat als col·legis professionals sobre els tractaments TDAH i les seves implicacions actuals socials, escolars i familiars”

16-10-2017   |  Barcelona

La Jornada se celebra el proper 14 de novembre, al Palau Macaya de Barcelona, és gratuïta i ja té les inscripcions obertes

El proper 14 de novembre, el COPC programa la Segona jornada oberta de debat als col·legis professionals sobre els tractaments TDAH i les seves implicacions actuals socials, escolars i familiars al Palau Macaya de Barcelona.

La Jornada dona continuïtat a les accions empreses arran de la recomanació que va fer el Síndic de Greuges, en la qual instava a obrir el debat professional sobre el TDAH, que va motivar que el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona organitzés una primera jornada al desembre de 2016. Aquest novembre, el COPC pren el relleu per aprofundir en el fenomen a partir de les conclusions de la primera jornada: les alteracions conductuals, i el TDAH concretament, cal entendre-les des del context de qui els pateix i amb una aproximació terapèutica que defugi la simplificació i la fragmentació del subjecte.

Fonamentant-se en l’avaluació de la primera jornada, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya considera que aquesta segona jornada ha de promoure una mirada centrada en el subjecte i en la conveniència de tractaments individualitzats per tal de millorar l’evolució a curt, mitjà i llarg termini. El comitè organitzador d’aquesta segona jornada vol donar visibilitat als protagonistes, al patiment subjectiu i a l’evolució real de la problemàtica i amb aquests objectius ha organitzat la segona jornada de debat entorn el TDAH, centrada en tres eixos de debat: el primer, els protagonistes; el segon, el context familiar, escolar i sanitari; el tercer, el coneixement des de la neurociència i la recerca. L’acte comptarà amb les moderacions, entre d’altres, del periodista Jaume Barberà o de l’exconseller d’Educació i Universitats Joan Manuel del Pozo. Podeu consultar-ne el programa en el fitxer adjunt o en aquest enllaç.

La inscripció a la jornada és gratuïta, prèvia inscripció en aquest enllaç a l’apartat de formació del web del COPC. No espereu a apuntar-vos-hi, que les places són limitades.

  Etiquetes: COPC , Formació

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC