Presentació dels resultats de l’Estudi de salut, estils de vida i condicions de treball dels psicòlegs i psicòlogues de Catalunya

13-10-2017   |  Barcelona

Vine a conèixer els interessants resultats obtinguts amb l’enquesta en la qual vau participar-hi més de 1.100 col·legiats i col·legiades

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya i la Fundació Galatea presenten els resultats de l’estudi pioner a Europa i més extens fet fins ara sobre les condicions de salut dels professionals de la psicologia.

Gràcies a la vostra participació, en total més de 1.100 col·legiats i col·legiades, el COPC i la Fundació Galatea han elaborat l’Estudi de salut, estils de vida i condicions de treball dels psicòlegs i psicòlogues de Catalunya. Aquest estudi permet disposar de la informació imprescindible per protegir i orientar sobre la salut dels psicòlegs i psicòlogues: d’una banda, permet conèixer la prevalença de malestar psicològic, desgast emocional i de determinades conductes saludables o de risc. De l’altra, permet saber quines condicions de treball incideixen a generar estrès en els professionals, per tal d’actuar en la prevenció i en la promoció de la salut.

Miquel Vilardell, president de la Fundació Galatea, Josep Vilajoana, degà del COPC, i Maite Sánchez-Mora, secretària del COCP, explicaran els interessants resultats que s’han obtingut amb l’enquesta.

A banda de la presentació de resultats, es donaran a conèixer les primeres accions que es duran a terme, sorgides de les conclusions de l’estudi, per tal d’afavorir el benestar del col·legiats i col·legiades.

En finalitzar l’acte s’oferirà un piscolabis a tots els assistents. Inscriu-te a l'activitat!


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC