L’eficàcia de la psicoteràpia, mètodes de recerca i resultats. Conferència de Giorgio Nardone

11-10-2017   |  Barcelona

El professor Giorgio Nardone explicarà les diferències entre la metrologia de proves de base i la dels factors comuns per a l'avaluació de l'eficàcia terapèutica

El proper 17 de novembre, dimecres, el professor Giorgio Nardone oferirà un seminari especial en exclusiva per al COPC, titulat "L’eficàcia de la psicoteràpia: mètodes de recerca i resultats". L'acte tindrà lloc a les 19:30 a la Universitat Abat Oliva CEU, carrer Bellesguard, 30, 08022 de Barcelona.
 
Seguiu aquest enllaç per formalitzar la inscripció.
 
En la conferència el professor Giorgio Nardone explicarà les diferències entre la metrologia de proves de base i la dels factors comuns per a l'avaluació de l'eficàcia terapèutica.

Analitzarà la diferència del concepte d’eficàcia des del punt de vista de les recerques en laboratori i el que és realment necessari i l’eficàcia treballant quotidianament amb els pacients, perquè moltes vegades el que funciona en laboratori no funciona en la pràctica clínica quotidiana. Què haurà de fer, saber i decidir un terapeuta respecte al seu treball? Què és necessari utilitzar per ajudar a les persones?
 
A banda, cal recordar que també realitzarà un seminari durant el cap de setmana sobre la bulimia nerviosa, com s'anuncia en aquest enllaç.

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC