Escola pràctica: el 85% dels alumnes que van cursar-la ja treballen

11-10-2017   |  Barcelona

Si ho desitgeu encara teniu temps de participar a la II edició, fins a la fi d'aquest mes

El 85% dels alumnes que va prendre part a la I Edició de l'Escola Pràctica Professional de Psicologia ja estan integrats al mercat laboral. Ha estat sens dubte un dels èxits més importants d'aquesta iniciativa, que es va encetar al COPC aviat farà un any i que ben aviat veurà feta realitat la II Edició.
 
Us recordem que, si ho desitgeu encara teniu temps de participar al curs que iniciarem el 2018, fins a la fi d'aquest mes. Consulteu aquest enllaç per apuntar-vos a la sessió inaugural.
 
L'Escola Pràctica és un programa formatiu ideat per millorar l'ocupabilitat dels participants i garantir una millor projecció professional, mitjançant una experiència laboral que els permeti aplicar la formació universitària en entorns empresarials reals.

L'itinerari formatiu que planteja l'Escola Pràctica consta de 95 hores teòriques, i un màxim de 850 hores de pràctiques en empreses de l'àmbit de la psicologia del treball i les organitzacions, on els participants desenvoluparan les competències professionals necessàries per exercir en aquest àmbit d'intervenció de la psicologia.

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC