El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya convoca el I Concurs fotogràfic "Mirant amb un altre objectiu". I tu com veus la discapacitat/diversitat funcional?

11-10-2017   |  Barcelona

El termini de recepció de fotografies és obert fins el 24 de novembre; els premis es lliuraran el proper 1 de desembre, dia en què el COPC commemorarà el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, gràcies a la iniciativa i al treball del GT Psicologia i discapacitat de la Secció de Psicologia de la Intervenció Social, convoca el I Concurs fotogràfic "Mirant amb un altre objectiu". I tu com veus la discapacitat/diversitat funcional? per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat que se celebra el 3 de desembre.
 
IMPORTANT -> Consulta les bases del concurs clicant aquest enllaç.

L’objectiu que té el concurs és incorporar una mirada diferent sobre el món de la discapacitat o diversitat funcional (sensorial, física, intel·lectual) en tots els aspectes de la vida diària (oci, laboral, familiar, parella, educatiu, esportiu...) i al llarg de tot el cicle vital (infància, adolescència, joventut, adultesa, vellesa). Esperem que les fotografies puguin captar i mostrar aquesta mirada.

El jurat del concurs escollirà 12 finalistes, entre els quals destacarà un primer i un segon premi i, en cas que sigui necessari, uns accèssits. El veredicte es farà públic el dia 1 de desembre, dia en què el COPC commemorarà el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. En l'acte, a la seu del COPC, es lliuraran els premis i el Dr. en Filosofia Joan Canimas reflexionarà sobre la diversitat funcional.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC