Presentació del Defensor del Col·legiat a Girona

05-10-2017   |  Girona

En aquesta trobada el defensor farà una breu presentació de 10 minuts i escoltarà idees, suggeriments, queixes i incidències

Divendres 20 d’octubre, a les 19:00 hores, a la seu de Girona, el defensor del col·legiat farà una breu presentació de 10 minuts i escoltarà les idees, suggeriments, queixes, incidències, etc. que vulgueu traslladar.

Us animem a assistir i participar-hi.
 
Joaquín Morata, col·legiat número 6247, desenvoluparà aquesta funció. El Defensor del Col·legiat és un òrgan col·legial unipersonal, que actua amb plena independència, objectivitat i autonomia funcional, sense rebre instruccions de cap autoritat ni de cap membre de la Junta de Govern, per a la defensa i protecció dels drets dels col·legiats i els altres drets, garanties i interessos tutelats a les lleis i el control de les funcions administratives del COPC relacionades amb l’exercici professional de la psicologia.

Les seves funcions són estudiar i canalitzar les queixes que els col·legiats/des formulin, ja sigui pel funcionament anormal dels serveis col·legials o per l’actuació dels diferents òrgans del COPC. Podrà actuar també en aquelles qüestions concretes que la Junta de Govern li pugui delegar per actuacions de les Administracions Públiques, empreses, entitats i particulars relatives a la professió de psicologia.
  Etiquetes: Girona , Serveis COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC