Conferència: L’eficàcia de la psicoteràpia. Mètodes de recerca i resultats, amb Giorgio Nardone

05-10-2017   |  Barcelona

A més, els dies 18 i 19 s'oferirà un seminari sobre anorèxia juvenil al Col·legi de metges de Barcelona

El divendres 17 de novembre, el professor Giorgio Nardone oferirà per al COPC, des de la Universitat Abat Oliba de Barcelona, la conferència "L’eficàcia de la psicoteràpia: mètodes de recerca i resultats".
 
Analitzarà la diferència del concepte d’eficàcia des del punt de vista de les recerques en laboratori i el que és realment necessari i l’eficàcia treballant quotidianament amb els pacients, perquè moltes vegades el que funciona en laboratori no funciona en la pràctica clínica quotidiana. Què haurà de fer, saber i decidir un terapeuta respecte al seu treball? Què és necessari utilitzar per ajudar a les persones?
 
Podeu inscriure-us a la conferència i obtenir-nes més informació fent clic aquí.
 
A més, els dies 18 i 19 de novembre tindrà lloc, al Col·legi de metges de Barcelona, un seminari amb el professor Giorgio Nardone sobre l'anorèxia juvenil. Els col·legiats que s'hi inscriguin abans del 15 d'octubre obtindran un descompte.
 
Per a més informació i formalitzar la inscripció visita la pàgina web de l'esdeveniment.
 
"L'anorèxia fa por. Espanta no només als pares, també a metges i psicoterapeutes. Sembla, en canvi, que no la temen els qui la pateixen una vegada que els ha seduït. És una malaltia d'acord als nostres temps, on trobem tant l'abundància de menjar, com molts models de primor excessiva. l'anorèxia fa por perquè les teràpies s'han demostrat sovint insuficients, quan no contraproduents.

Tot i les troballes empíriques, no tranquil·litzadors, la solució terapèutica, com demostrarem en el seminari, pot ser també ràpida. A més, ser capaç de fer que els símptomes perillosos no tornin i construir -de forma eficaç i en el temps- un equilibri psicològic que previngui les recaigudes de la malaltia.

Així mateix, amb la condició que s'intervingui sobre tots els factors que estan involucrats en la patologia. Començant per la percepció alterada que produeix altres distorsions i reaccions comportamentals, emotives i cognitives. I també, sobre la interacció familiar còmplice al emergir i subsistir del trastorn."

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC