La Psicoxarxa Solidària del COPC busca responsable de l’Equip d’admissions i derivacions de Lleida

05-10-2017   |  Lleida

La dedicació de la responsable de l’EAD és un matí o tarda a la setmana per fer les entrevistes

La Psicoxarxa Solidària del COPC busca responsable de l’Equip d’admissions i derivacions de Lleida. La funció que assumirà serà la de realitzar les entrevistes d’admissió als professionals que estiguin interessats a col·laborar amb la Psicoxarxa, així com efectuar les entrevistes per derivar les persones que sol·liciten atenció psicològica al corresponent psicoterapeuta de la Psicoxarxa.

Per poder participar en l’EAD es requereix una àmplia experiència en psicologia clínica i una disponibilitat i dedicació horària de mitja jornada a la setmana, ja sigui de matí o de tarda, per realitzar les entrevistes. Els interessats a coordinar l’EAD de Lleida de la Psicoxarxa podeu adreçar-vos a la següent adreça electrònica: gchumillas@copc.cat i enviar el vostre currículum i la disponibilitat horària setmanal.

El projecte de la Psicoxarxa Solidària al COPC, que es va posar en marxa l’any 2015, és una xarxa de psicòlegs/òlogues col·legiats que, de manera solidària, es posen a disposició de la ciutadania, a través del COPC, per donar atenció psicològica a persones amb pocs recursos econòmics. Per a més informació, cliqueu aquí.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC