El COPC manté vigent la demanda de col·laboració de col·legiats i col·legiades per participar en la Psicoxarxa Solidària a les demarcacions de Girona, Lleida i Tarragona

05-10-2017   |  Barcelona

El requisit mínim per col·laborar-hi és tenir més de 5 anys d’experiència professional

El COPC manté vigent la demanda de col·laboració de col·legiats i col·legiades per participar en la Psicoxarxa Solidària a les demarcacions de Girona, Lleida i Tarragona. Tal com s’informava en una anterior notícia del web, el projecte solidari del COPC té poca presència fora de la província de Barcelona, cosa que dificulta que les persones amb pocs recursos econòmics accedeixin a una atenció psicològica de qualitat quan els reduïts serveis de psicologia dels serveis de salut mental públics no poden assumir els motius de les seves demandes.

La col·laboració amb la Psicoxarxa Solidària consisteix a formar part de la borsa de professionals que presten els seus serveis a preus especials, a aquelles persones que necessiten ajuda psicològica, però que es troben en situació precària amb pocs recursos o sense. La principal condició que es demana complir per entrar a la Psicoxarxa Solidària del COPC és no cobrar més de 10 € per sessió.

Els professionals que vulguin adherir-se a la Psicoxarxa Solidària hauran de tenir un mínim de 5 anys d’experiència professional i fer una petita entrevista prèvia amb la EAD (psicòloga encarregada de les admissions i derivacions) del seu territori. Allà s’explicarà el tipus de teràpia que s’ofereix, a quina població, quantes derivacions es poden assumir (setmana, mes, etc.) i quin és el funcionament de la xarxa.

Tots els psicòlegs i psicòlogues interessats en format part de la Psicoxarxa Solidària heu d’omplir el formulari i enviar-lo per correu electrònic a psicoxarxa@copc.cat.

 


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC