La Comissió de Cultura promou l’òpera amb una conferència sobre 'Tristany i Isolda', de Wagner

23-10-2017   |  Barcelona

La conferència recompensarà els assistents, el 14 de novembre, amb un val de descompte per assistir a l’òpera.

El proper 14 de novembre, la Comissió de Cultura del COPC programa una activitat per acostar l’òpera als col·legiats i col·legiades mitjançant una conferència del divulgador musical del Gran Teatre del Liceu de Barcelona, el musicòleg i conferenciant Pol Avinyó.

Coincidint amb la programació al Liceu deTristany i Isolda, de Wagner , la Comissió de cultura ha organitzat una conferència per tal que els col·legiats/ades que hi assisteixin tinguin les claus per interpretar l’òpera i per avaluar-la amb tota la seva riquesa, mèrit artístic i valor històric. Això serà possible per tots aquells col·legiats/ades que només assisteixin a la conferència, però especialment per aquells qui aprofitin el val de descompte que se’ls donarà a la conferència per veure l’òpera al Gran Teatre del Liceu amb un preu especial.

La Comissió de Cultura ha seleccionat aquesta òpera perquè, en paraules del musicòleg i crític d’òpera, hi ha un abans i un després en la història de la música universal després de la sacsejada ansiosa i exuberant de Tristany i Isolda. Traïció, honor perdut, culpa i expiació i el desig de la mort i l'oblit en una història d'amor tràgic entre un cavaller i una princesa, en una obra d'art total a cavall entre el romanticisme i la modernitat.

La conferència es realitzarà a la sala d’actes del Col·legi, a les 20 del vespre, i es demana que us hi inscriviu en aquest enllaç malgrat és gratuïta.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC